Privacyverklaring

Dit privacy beleid kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Wij raden u aan om ons privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat u van wijzigingen op de hoogte bent. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 21 november 2018.

Inhoud

Wie is verantwoordelijk voor (de verwerking van) uw persoonsgegevens?

Van wie verwerkt The Blue Mechanic BV persoonsgegevens?

Met welke redenen verwerkt The Blue Mechanic BV bovenstaande persoonsgegevens?

Verstrekking aan derden.

Waar slaan wij uw gegevens op?

Hoe worden uw gegevens beveiligd?

Minderjarigen

Inzage, correctie, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens

Beveiligde verbinding

Autoriteit Persoonsgegevens

Nog vragen?

Wie is verantwoordelijk voor (de verwerking van) uw persoonsgegevens?

The Blue Mechanic BV
Havenweg 63
4671 BT Dinteloord

Web: https://www.thebluemechanic.nl
E-mail: klantenservice@thebluemechanic.nl
Telefoon: 085-0483030

Van wie verwerkt The Blue Mechanic BV persoonsgegevens?

The Blue Mechanic BV verwerkt gegevens van iedereen die via de webshop of op een andere manier gegevens bij ons achterlaat of die door een ander bij ons zijn achtergelaten.

Welke gegevens verwerken wij van u?

The Blue Mechanic BV  verwerkt de volgende persoonsgegevens van u:

  • Uw naam en geslacht
  • De adressen die u doorgeeft
  • Uw e-mailadres
  • Uw telefoonnummer
  • Uw geboortedatum (als u die heeft ingevuld)
  • Uw wachtwoord (versleuteld, die kunnen wij niet zien)
  • Uw gedane bestellingen
  • De producten die u in uw verlanglijst heeft gezet
  • Uw betaalgegevens
  • Uw contacten met onze klantenservice
  • Uw IP adres
  • Gegevens over uw bezoek aan onze website
  • Het type apparaat waarmee u onze website bezoekt

Met welke redenen verwerkt The Blue Mechanic BV bovenstaande persoonsgegevens?

The Blue Mechanic BV verwerkt uw gegevens om de volgende redenen:

  • Het (eventueel) aanmaken van een account
  • Het bijhouden van uw verlanglijst
  • De bestelling
  • Het afhandelen van uw bestelling en betaling
  • Het verzenden van uw bestelling
  • Om contact met u te kunnen opnemen over uw bestelling
  • Om artikelen te kunnen retourneren
  • Verzenden van de nieuwsbrief en/of folder
  • Het optimaliseren van uw website bezoek
  • Reviews en klanttevredenheidsonderzoek

The Blue Mechanic BV verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn. Op grond van de wet zijn wij verplicht uw gegevens minimaal 7 jaar te bewaren.

Verstrekking aan derden

Wij geven de door jou verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten of aangevraagde diensten. Het gaat om de volgende soorten partners.

  • Logistieke afhandeling
  • Bezorging
  • Hosting en onderhoud van onze websites
  • Klantenservice
  • Marketing
  • Financiële diensten, zoals het incasseren van betalingen en kredietinformatie

Wij delen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de opdracht die de externe dienstverlener voor ons uitvoert. We verkopen je gegevens niet aan deze dienstverleners of andere derde partijen. En met alle externe dienstverleners sluiten wij overeenkomsten waarin wij afspreken wat ze met de gegevens mogen doen.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van fraudeonderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht jouw gegevens af te geven.

Waar slaan wij uw gegevens op?

Wij slaan uw gegevens binnen de Europese Economische Ruimte (“EER”). Het kan echter voorkomen dat bepaalde gegevens die we verzamelen, worden doorgegeven aan of opgeslagen op een bestemming buiten de EER, bijvoorbeeld omdat een van onze externe dienstverleners daar gevestigd is. Wanneer hiervan sprake is, zorgen wij dat dit gebeurt op een veilige en rechtmatige manier.

Hoe worden uw gegevens beveiligd?

The Blue Mechanic BV neemt verschillende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Zowel op organisatorisch als technisch vlak. Wij maken hiervoor gebruik van verschillende externe dienstverleners die gespecialiseerd zijn in het beveiligen van systemen en zoeken naar kwetsbaarheden. Door strenge toegangscontrole zorgen wij dat uw persoonsgegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers waarvoor het noodzakelijk is dat zij daarmee werken. Daarnaast wordt de beveiliging regelmatig getoetst door externe experts. Geven wij uw gegevens aan iemand anders? Dan sluiten wij een zogenaamde verwerkersovereenkomst met deze partij waarin staat dat zij net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als wij.

Minderjarigen

Als je 16 jaar of jonger bent, dan mag je uitsluitend onder toezicht van jouw ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruik maken van onze website.

Inzage, correctie, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens

Als je een account hebt, kun je daarop inloggen om je persoonlijke gegevens in te zien en te wijzingen.

Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via de contactgegevens in het begin van dit document.

Beveiligde verbinding

Binnen de webwinkel maken we gebruik van een beveiligde SSL-verbinding, te herkennen aan het groene slotje links bovenin de URL-balk. Dit betekent dat gegevens die u invult tijdens het bestelproces en in contactformulieren veilig en versleuteld worden verstuurd.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Nog vragen?

Indien u nog vragen heeft kan u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u dan graag verder.

WhatsApp chat