Over The Blue Mechanic

The Blue Mechanic is opgericht door en voor mensen die graag sleutelen aan hun auto. Dat kan die klassieker zijn, die je gekocht hebt omdat je die al in je jeugd in de straat zag staan en je jezelf beloofd had, dat je die ooit zou bezitten, of je dagelijkse auto, omdat je het leuk vindt om die zelf te onderhouden.

Nu kun je bij de gemiddelde bouwmarkt het eerste de beste setje dopsleutels kopen, zodat je vooruit kan, maar The Blue Mechanic ziet het graag anders.

Ben jij ook iemand die kan genieten van het bezitten van mooi gereedschap? Baal je ook als er weer een goedkoop stuk gereedschap binnen de kortste keren kapot gaat? Zou je het liefst het beste gereedschap bezitten, maar wil je wel een goede prijs/kwaliteit verhouding? Zo zitten wij er ook in.

We selecteren producten van gerenommeerde fabrikanten, fabrikanten die niet moeilijk doen over garantie, producten die handig zijn als je niet een volledige werkplaats tot je beschikking hebt of andere kwaliteitskenmerken. Producten waar we zelf ook graag mee zouden willen sleutelen!

Graag tot ziens bij The Blue Mechanic!